Jysk Blomstermarked

Har du endnu ikke besøgt Aarhus’ hyggeligste blomstermarked?

Så står vi klar med vejledning og gode råd, når blomstersæsonen hvert forår starter!Vi er placeret i skønne omgivelser i de gamle drivhuse på Egå Møllevej i Egå, tæt på motorvejsafkørslen ved Hjortshøj. De gamle drivhuse er fyldt op med de skønneste blomster, planter, krukker og hvad vi ellers har fundet på – alt sammen til fantastiske priser.

Så hvad enten du er ejer af en stor have eller et par enkle altankasser, kan vi hjælpe dig med at få dem klar til at de kan nydes sommeren over.

Jysk Blomstermarked er Thomas Renbergs store passion. Denne passion for blomster og planter har han haft i mange år. Thomas er kreativ og har fingeren på pulsen, hvad angår tidens tendenser inden for blomsterverdenen. Han har sans for kreative løsninger til haven og giver også inspiration i form af hvordan man fx kan tilplante en smuk krukke. Thomas køber ind på auktionen en til to gange om ugen , så vores sortiment altid er frisk og med til at skabe den dejlige stemning hos Aarhus’ hyggeligste blomstermarked.

Hos Jysk Blomstermarked har vi fokus på at have et stort og bredt sortiment, så der findes noget for en hver smag.

Du kan læse meget mere om Jysk Blomstermarked på vores  hjemmeside www.jyskblomstermarked.dk

 

2014-02-24 15.02.22