Gl. Egå Jazzklub

Oplev den helt særlige, intense og hyggeligestemning i Gl. Egå Jazzklub, mens du på tæt hold nyder en lang række kendte musikere inden for forskellige genrer, bl.a. jazz, blues, folk, rock, pop med mere. Arrangementerne holdes i byens dejlige forsamlingshus, Egå Mosevej 6, 8250 Egå. Der er som regel 6 arrangementer om året: 3 om efteråret og 3 om foråret.

En musikalsk institution blev født i 1977 i røg og damp

Den 20. marts 1977 satte en lille flok entusiastiske musikinteresserede beboere fra Gl. Egå sig sammen for at virkeliggøre de ideer, de i længere tid havde diskuteret. Bølgerne gik højt, som de dengang altid gjorde i de livlige og ofte langtrukne diskussioner. Luften var tæt af pibe- og cigaretrøg, og der var masser af langt hår og skæg og islandske sweatre. Selvom bølgerne gik højt, havde alle i gruppen det samme mål, nemlig at skabe en musikforening i Gl. Egå med det formål at ”fremme interessen for jazz-, beat- og folkemusik”. Gl. Egå Jazzklub var en realitet.

I dag er der ikke så meget langt hår tilbage (påmændene), ogluften er blevet renset for tobaksrøg, men engagementet og entusiasmen er intakt, så Gl. Egå stadig år efter år kan invitere til nye og spændende arrangementer. Utallige er de danske og udenlandske musikere, der har optrådt i Gl. Egå Jazzklub. De er altid meget begejstrede for de helt særlige omgivelser og nærkontakten med det engagerede publikum.

Som lige fra 1977 drives Gl. Egå Jazzklub stadig udelukkende ved hjælp af en frivillig, ulønnet indsats fra en kreds af lokale ”aktive”, der i fællesskab står for programlægning og alle mange de praktiske opgaver. Vi glæder os til at se dig i Gl. Egå Jazzklub!jazzklub_logo

Kontakt

Besøg Gl. Egå Jazzklubs flotte hjemmeside, hvor du kan få mere information, se det nyeste program (og mange af de gamle) og tilmelde dig nyhedsbrevet, så du altid er opdateret. Du kan også se, hvornår og hvordan du bestiller billetter.

Forkvinde for Gl. Egå Jazzklub
Gertie Heide – mail@gej.dk